Som medlem forventes det, at du deltager i de månedlige afdelingsmøder. Der er ikke mødepligt, men vores erfaring er, at deltagelse på møderne er en forudsætning for at opbygge de stærke relationer, som medfører god og værdifuld sparring.

Formålet med vores månedlige netværksmøder er at skabe værdi for medlemmer i afdelingen gennem sparring, inspiration, motivation, udvikling og oprigtige, tillidsfulde relationer.

Vi forventer at du derudover også har lyst til at engagere dig og bidrage positivt i videreudviklingen af JCI København som netværk, eksempelvis gennem projektarbejde eller medvirke i komitéarbejde, så vi sammen kan gøre JCI København til det mest værdifulde netværk.

The more you give, the more you get out of it!

11 tips til at være en god deltager i et netværk

Vi har samlet nogle gode råd til, hvordan du som deltager i et forretningsnetværk, får det bedste udbyttte:

11 tips til et bedre nætværk


Hvordan du kan fremstå som en interessant og givende person i netværket?

Oftest behøver det ikke at være svært, at være den som giver lidt ekstra.

Tre hurtige eksempler på, at være interessant ved at gøre noget ekstra:

 1. Tilbyd at stille lokation til rådighed for næste møde
  Alle møder skal have en lokation, og hvis din arbejdsplads alligevel har gode mødelokaler eller lignende, så koster det jo ikke dig noget at tilbyde at stille dem til rådighed.
   
  Hvis din arbejdsplads er spændende, så kan du også kombinere det ved at tilbyde rundvisning. I JCI København fik vi fx på et tidspunkt rundvisning i CPH Lufthavnens mere sikrede områder, hvor vi fik en meget spændende rundvisning i deres højteknologiske bagagehåndtering.
   
 2. Optag foredragsholderen og tilbyd af udgive det
  Du har en smartphone – og dermed har du også et ret godt kamera. Hvis der til netværksmødet er en foredragsholder, så tilbyd at optage foredraget eller at optage et kort interview med foredragsholderen bagefter. Du kan superbilligt finde en bordholder til telefonen og eventuelt en powerbank til at have nok strøm til et længere foredrag.
   
  Du kan finde mange gratis programmer som gør, at du kan klippe videoen flot sammen på ingen tid, og derefter at det blot at udgive det på fx Youtube og dele det med alle deltagerne.
   
 3. Skaf næste foredragsholder
  Du kender med garanti mindst én spændende person. En person som har en anderledes eller spændende job – og som kan komme og tale om det. Foredragsholdere behøver ikke at være professionelle, det kan ligesåvel være fagpersoner som arbejder med noget vi andre ikke lige tænker over til dagligt.
  Se din LinkedIn-profil og Facebook venneliste igennem – og tag derefter kontakt til et par af de interessante personer.