I JCI tilbydes der kurser, uddannelse og workshops for alle medlemmer. Emnerne spænder vidt – det kan f.eks. være træning i personlig branding, præsentationsteknik, konflikthåndtering, ledelse, kommunikation, coaching, mv.

Som JCI medlem er det også muligt at tage instruktøruddannelsen ”JCI Trainer”, hvor man lærer at planlægge og afholde diverse kurser. Kurset strækker sig over flere moduler og forudsætter min. 25 timers træning.


Stiftet i 1987 af et af landets mest idérige aktører på ejendomsmarkedet er EjendomsInvest Danmarks førende inden for ejendomsinvestering med knap 30 års erfaring. Virksomheden har siden 1987 formidlet ejendomme for mere end 20 mia. kroner.

 

EjendomsInvest er stiftet af Michael Kaa Andersen og formidler butikstyper som: butikscentre, bolig-, kontor- og strøgejendomme samt ejendomme indrettet til hotel og sportsaktiviteter. Virksomheden varetager kundernes investering, forvalter aktiver samt administrere ejendomsinvesteringerne i Danmark, Sverige, Finland, Tyskland, England og Holland.  
Dere værdigrundlag er baseret på engagement, ansvarlighed, innovation og købmandskab, hvilket de arbejder aktivt med i hverdagen. EjendomsInvest var med i grundlæggelsen af en særlig bevidsthed om, at kundernes tillid befinder sig på virksomhedens evne til udvælgelsen af de bedste ejendomme og at efterfølgende administrere dem på den bedst mulige måde, optimere driften og sørge for, at det er den bedste langsigtede investering for investorerne.