JCI København Logo

JCI

HVEM ER VI

JCI netværks præsentation

Netværket for unge

JCI er en medlemsdrevet international organisation, drevet af ambitiøse unge.
Hos JCI lever vi for at udvikle og tage ansvar. ”Learn by doing” & ” one year to lead” er centrale elementer der træner og udvikler dig til dit professionelle og personlige virke.

HISTORIEN OM JCI

Junior Chamber International (JCI) er en international, verdensomspændende organisation for unge ledere og iværksættere, dannet i 1944. JCI har omkring en kvart million medlemmer fordelt på over 6.000 afdelinger i over 100 lande og territorier. De to første danske afdelinger blev dannet i 1957 og landsorganisationen Junior Chamber Danmark (eller JCI Danmark) blev stiftet i 1959. JCI har haft medlemmer blandt tidligere amerikanske præsidenter: Bill ClintonRonald ReaganGerald FordRichard M. Nixon og John F. Kennedy

JCI er en global organisation, som på tværs af de nationale organisationer deler den samme mission: To provide leadership development opportunities that empower young people to create positive change[3].

Organisationens medlemmer er mellem 18 og 40 år, som afprøver lederegenskaber i praksis, udvikler opmærksomhed på og accept af ansvaret ved at være samfundsborger samt deltager i internationalt samarbejde for at fremme forståelsen landene imellem.

JCI’s vision er: To be the foremost global network of young leaders

HVAD

JCI

KAN

TILBYDE

Dots of JCI ROAD

LEDERUDVIKLING

Bliv en bedre leder

Du kan vælge at påtage dig ledelsesposter på lokalt, nationalt eller internationalt niveau. JCI tilbyder en unik kombination af træning, netværk, sparring og praktisk “learning in action”, som giver dig de bedste betingelser for at udvikle dig som leder.

Jci Præsenident
Dots lefte JCI
Skab de næste leder med JCI netværk

PROJEKTLEDELSE

Skab projekter, der gør en forskel

Prøv kræfter med projektledelse alt fra kreative skabelsesprocesser til endelig eksekvering. En helt central del af JCI’s DNA er, at vi udvikler og afholder events og projekter, der gør en forskel i vores samfund.

Dots of JCI ROAD

FACILITERING OG TRÆNING

Bliv træner

Bliv bedre, klogere og mere sikker i dine præsentationstekniker, forandringsledelse og salg. JCI tilbyder løbende træninger og workshops til medlemmer hvor du har mulighed for at deltage eller blive facilitator.

Bare rolig.. Vi lære dig alle tricks og teknikker.

JCI netværks præsentation
Dots lefte JCI
JCI international Samarbejde

NETVÆRK

lokalt, nationalt & internationalt

Bliv en del af et netværk af unge mennesker med en bred faglig baggrund i det offentlige og private erhvervsliv. JCI’s netværk strækker sig lokalt, nationalt og internationalt. I JCI har du muligheden for at møde og være en del af netværket på tværs af landgrænserne.

HVAD SIGER

VORES

MEDLEMMER

HVEM VIL

DU MØDE?

Our team of , Big Thinkers

Andreas Ranløv JCI medlem

Andreas Ranløv

Founder, Adnuddig

Sabrina Philip

Founder, Cstatit

Teegan Squiresas

Advokat at Egbal

Cruz Lowry

Digital Marketing Manager

Rudy Horne

Founder, Brand Strategist

Sabrina Philip

Creative Director

Nicolai Squires

Web Designer

Kasper Lowry

Digital Marketing Manager

Scroll to Top