Medlemmerne af JCI er kendetegnet ved at være engagerede og handlekraftige personer, der tager ansvar, har lyst til at udvikle sig og gøre en positiv forskel for sig selv og andre.

JCI er en kendt og anerkendt global non-profit netværksorganisation for aktive unge mennesker mellem 18 og 40 år.  Som medlem af JCI får du både fagligt og socialt netværk, og mulighed for at deltage i projekter, udvikle ideer, tage ansvar og samarbejde med en masse andre engagerede unge fyldt med drive.

I JCI har vi fokus på at udvikle os både personligt og fagligt. Vi afvikler bl.a. kurser inden for udvikling af kompetencer som præsentationsteknik, projektledelse, lederegenskaber, kendskab til personprofiler mv. Derudover laver vi projekter, der gavner samfundet, samarbejder med erhvervslivet, tager på spændende virksomhedsbesøg og inviterer inspirerende foredragsholdere til vores møder.

Vores medlemmerer erhvervsaktive mellem 18 og 40 år, der brænder for at tage nye udfordringer op og for at udvikle sig selv og andre. Vi tror på værdien i forskellighed, og har derfor meget forskellig baggrund og repræsenterer mange forskellige brancher.

Baggrund

Der er ikke noget krav om, at du skal have en bestemt uddannelse, en lederstilling eller store karrieremål for at blive medlem af JCI. Vores nuværende medlemmer er alt fra projektledere, autodidakte, selvstændige, pædagoger, bankfolk, ingeniører mv.

Det, vi har til fælles – og som vi også forventer af dig – er et drive og en lyst til at rykke dig personligt og engagere dig i vores aktiviteter.

Aldersgruppe

For at blive medlem af JCI skal du være mellem 18 og 40 år.

I JCI København er størstedelen af medlemmerne mellem 25 og 35 år.

Man bliver ikke smidt ud, når man bliver 40 år, men man får status af ”senior” og har færre rettigheder og pligter, men er fortsat meget velkommen!

Ledelsen i 2016

Vi er 40+ medlemmer i JCI København.
Under princippet “One year to lead” vælges der hvert år en formand for afdelingen, samt en næstformand. Ud over formand og næstformand, vælges der en bestyrelse, hvor et medlem vælges for en to-årig periode.

 

Om netværket

JCI er et stort netværk med afdelinger i mere end 100 lande og over 200.000 medlemmer på verdensplan. JCI har bl.a. officielt samarbejdet med FN siden 1954. Som medlem i JCI vil du opleve at blive del af et stærkt lokalt, regionalt, nationalt og international netværk.

JCI International:             www.jci.cc

JCI Danmark:                   www.jci.dk

JCI Danmark blev dannet i 1959 og har i dag omkring 1000 medlemmer fordelt over ca. 50 afdelinger over hele landet.

JCI Danmarks vision:
“Vi vil være det førende netværk for unge handlekraftige mennesker, der tager ansvar og gør en positiv forskel for sig selv og samfundet.”

JCI Danmarks mission:
“At skabe udviklingsmuligheder, der styrker unge mennesker til at skabe positive forandringer.”