JCI er et netværk af ambitiøse, erhvervsaktive ledere og talenter

Som virksomhed kan du få en kæmpe udbytte, fra et samarbejde med os

             Bliv sponsor for JCI event

03Sponser et netværksmøde

Vi mødes mindst en gang om måneden hos en sponsor. Oftest inkluderer sådan en aften, et indlæg fra sponsor. Her er der mulighed for at få dit brand ud til ambitiøse erhvervsaktive unge mennesker. Skal vi komme og besøge jeres organisation? Kontakt os nu.

03Virksomhedspakke

Har dine medarbejdere brug for at udvikle deres kompetencer inden for fx lederskab, projektstyring, retorik mm.? Hos JCI København, går vi utrolig meget op i at vores medlemmer udvikler sig. Vi har skræddersyede løsninger til virksomheder, der vil udvikle deres ansatte. 

03Bliv promoveret til arrangementer

JCI København afholder primært lokale og regionale arrangementer, men nogen gange også nationale og internationale arrangementer. Her har du mulighed for at blive promoveret til et stort publikum. Kontakt os for at høre mere.

Medlemmer i København

Medlemmer i Danmark

Medlemmer på verdensplan

JCI medlemskab for din medarbejder?

Med et medlemskab hos JCI, får din medarbejder:

1) ØGEDE PERSONLIGE OG FAGLIGE KOMPETENCER: Gennem kurser, konkurrencer og projekter, tilegnes kompetencer inden for bl.a. public speaking, kommunikation, forhandling, præsentationsteknik, projektledelse og ledelse i praksis

2) KONKRET SPARRING: I det fortrolige netværk giver vores medlemmer hinanden værdifulde løsningsforslag og synsvinkler på hinandens arbejdsopgaver og problemstillinger ved at bidrage med egne erfaringer
3) NY VIDEN & UDVIDET NETVÆRK: Vores netværksmøder, regionsmøder og kongresser byder bl.a. på virksomhedsbesøg, indlæg fra top-forretningsfolk og meningsdannere samt workshops.

Interesseret i at blive en af vores samarbejdspartnere?

Kontakt os nu.